Politica

Doar 14 beneficiari de ajutor social au prestat, anul trecut, orele de muncă în folosul comunității

Într-un comunicat postat pe pagina de facebook a instituției, Primăria Giurgiu a prezentat planul de repartizare a orelor de muncă prestate de beneficiarii de ajutor social:
”Beneficiarii Legii 416/2001, apți de muncă vor continua și în acest an prestarea orelor în folosul comunității, de curățare și întreținere a spațiilor verzi din municipiul Giurgiu. În ședința ordinară a Consiliului Local, întrunită în data de 28 ianuarie 2021, a fos aprobat proiectul de hotărâre privind repartizarea orelor de muncă prestate, precum și planul de acțiuni sau de lucrări.
Potrivit planului, beneficiarii ajutorului social vor trebui să presteze lucrări de curățare, întreținere și igienizare a spațiilor verzi publice cu acces nelimitat din parcurile: Alei, Elevilor, Mihai Viteazu, CF1-CF2, Steaua Dunării.
De asemenea, beneficiarii venitului minim garantat vor trebui să presteze și lucrări de întreținere a zonelor adiacente trotuarelor și carosabilului, scuaruri, terenuri amenajate ca sensuri giratorii de pe raza municipiului Giurgiu.
Pe tot parcursul anului 2020, numărul beneficiarilor venitului minim garantat, apți de muncă, ce au prestat ore în folosul comunității, a fluctuat între 12 și 14 persoane pe lună”.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica