Politica

Lucrările de consolidare a râului Neajlov, folosite în interes personal de primarul comunei Vânătorii Mici?

Lucrările de consolidare a râului Neajlov, ce se efectuează în acestă perioadă de către Apele Române, par să fi devenit sursă de afaceri personale pentru primarul comunei Vânătorii Mici, Aurelian Simion.

Faptul a fost semnalat, pe pagina sa de facebook de Radu Stan, candidat al PSD la alegerile locale, care a și sesizat la numărul de urgență, 112. În urma apelului său, s-a deschis o anchetă.

”Dragi cetățeni ! Până acum nu am postat nimic pe Facebook, dar consider că este cazul să stopăm sustragerile ilegale de pământ și alte minerale naturale din comuna noastră de către vărul primarului (Basică) cu știrea primarului.

Astăzi (N.R. miercuri, 26 august) i-am surprins excavând din râul Neajlov cu două excavatoare aparținând celor de la Apele Române care încărcau basculele proprietate personală ale lui Basică.

Am blocat mașina încărcată care trebuia să ajungă lângă fabrica de la Vânatorii Mici, unde are depozit de pământ și balast varul primarului.

Am sunat la 112 și a fost trimis șeful de post, Pincu Costel, care a întocmit proces verbal urmând să soluționeze cazul.

Basică a declarat că duce pământul cu știrea primarului la cimitirul din Vânatorii Mari, dar când ne-am deplasat acolo, terenul indicat era deja nivelat și pusă piatră pe deasupra, folosindu-se de asta doar ca pretext.

Zilele următoare voi transmite alte informații despre lucrurile ilegale care se fac în comuna noastră de către primar”, a scris Radu Stan, pe pagina sa de facebook.

 

 

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica