Politica

Marian Mina, pălit de Toma Petcu cu ”lovitura lui Nevers”: i-a mai luat patru primari!

 

Vă mai aduceți aminte de ”Cocosatul” de Paul Feval? Ei, bine, la sfârșit, Gonzague moare pălit de Lagardere cu  lovitura lui Nevers!

Este cea mai plastică și delicată exprimare pe care am putut-o găsi pentru lovitura primită astăzi de Marian Mina prin plecarea la PNL a încă patru primari! PATRU!..și e abia începutul!

”Astăzi, în prezența președintelui PNL Dan Motreanu, echipa de la Giurgiu s-a mărit!
Silviu Cazacu- primarul comunei Izvoarele, Costin Ionescu- primarul comunei Toporu, Cătălin Preda- primarul comunei Ogrezeni și Dănuț Mitrea- primarul comunei Stănești, au ales să se alături echipei PNL Giurgiu. Noii noștri colegi, au declarat că încrederea pe care o au în Dan Motreanu, Toma Petcu și Alexandru Andrei, este principalul motiv pentru care s-au alăturat echipei PNL, dar și perspectiva de dezvoltare a județului și a comunelor pe care le administrează.
Le urăm bun venit, le mulțumim pentru încrederea acordată și-i asigurăm de tot sprijinul echipei!”, a scris, pe pagina sa de facebook, deputatul Toma Petcu.

Lovitura e ”mortală” nu doar pentru că Mina pierde patru primari ci și pentru că doi dintre ei, Silviu Cazacu (Izvoarele) și Constantin Ionescu (Toporu) sunt doi dintre cei mai ”pesediști” primari pe care i-am văzut la viața mea și care au rezistat, de-a lungul timpului multor greutăți în timpul când se aflau în opoziție.

Faptul că au ales să părăsească partidul, tocmai ei, înseamnă că treaba miroase rău în PSD iar Mina este incapabil să le ofere primarilor acea încredere și stabilitate de care edilii au nevoie.

Când vă spuneam că fără Bădălău Mina e… nimic?

M.B

 

 

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
1
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica