Politica

Părintel Liviu Mihail Neacșu și familia Bisericii Maramureșene continuă Proiectul „Dăruind vei dobândi”

 

Biserica maramureșeană de lemn din curtea Spitalului Județean de Urgență Giurgiu. Un loc de liniște și pace într-o mare de suferință și durere. A fost parcă așezată acolo tocmai ca să aline tristețea din jurul ei,  să dea speranță atunci când deznădejdea își arată colții.

Cu umilință și smerenie, părintele Liviu Mihail Neacșu, a adunat în jurul său oameni de omenie, cu dragoste de Dumnezeu, alături de care a format o adevărată familie, familia Bisericii Maramureșene așa cum îi place să spună.

Oameni pe care i-a învățat că dragostea pentru Dumnezeu înseamnă, în primul rând dragoste față de oameni, compasiune pentru suferința lor, grijă pentru nevoile lor.

Așa că, fiecare, din multul sau puținul lui, dăruiește celor aflați la necaz, ceea ce le e mai de trebuință: haine, alimente, bunuri de folosință în gospodării și, nu în ultimul rând, bucurie în sufletele celor greu încercați.

O astfel de acțiune s-a desfășurat ieri, de marea sărbătoare a Sfinților Petru și Pavel. Iată ce scrie, pe pagina sa de facebook, părintele Liviu Mihail Neacșu:

”Liturghie după Liturghie!

Astăzi de mare sărbătoare a verhovnicilor Lui Hristos, Petru și Pavel, ne-am gândit să împărțim bucuria zilei cu cei pe care Dumnezeu i-a lăsat în mijlocul nostru ca să ne pună la încercare mărinimia inimii noastre!

Binecuvântări tuturor celor implicați în acțiuni filantropice menite să aducă bucurie în inimile și sufletelor celor greu încercați!”

Doamne-Ajută ca prin aceste acțiuni  filantropice, să se trezească în inimile cât mai multor oameni acest sentiment de compasiune și dorința de a ajuta.

M.B

What's your reaction?

Excited
0
Happy
1
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica