Social

Rătăcit prin nămeți pentru că a vrut să repare singur un transformator electric

În această dimineață, în jurul orelor 7, pe serviciul unic de urgență 112 a sosit un apel al unui cetățean de 59 de ani, din București, angajat la un punct de furnizare a energiei electrice situat pe câmpul dintre localitățile Mihăilești și Drăgănescu.

La primirea unei sesizări referitoare la faptul că există o defecțiune la un transformator electric, bărbatul a decis să meargă singur pentru a remedia defecțiunea. Fiind încă întuneric afară, și necunoscând foarte bine împrejurimile, acesta s-a rătăcit și a cerut ajutor la 112.

În scurt timp, o autospecială de stingere cu apă și spumă de la Garda Mihăilești și 1 APIC de la Detașamentul Bolintin Deal s-au deplasat la fața locului, persoana fiind localizată la ieșirea din orașul Mihăilești spre Drăgănescu și, în acest moment, se află în afara oricărui pericol. Persoana rătăcită nu a necesitat acordarea de îngrijiri medicale, după ce a fost găsită a fost transportată, inițial, cu autoturismul DUSTER aflat în dotarea pompierilor din Bolintin Vale, mai apoi ajungând până în Mihăilești, de unde și-a continuat drumul către casă.

De menționat faptul că pompierii de la Garda Mihăilești au început deplasarea către locul unde se presupunea a fi persoana rătăcită la ora 7,12, iar localizarea efectivă s-a făcut șapte minute mai târziu. Toată intervenția pompierilor s-a încheiat la ora 8.

O.C.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Social