Politica

Robert Cazanciuc, candidat PSD Giurgiu la Senat: ”Suntem echipa care va aduce din nou victoria la Giurgiu!”

Președintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, candidat al PSD Giurgiu la Senat în viitoarele alegeri, s-a prezentat astăzi în fața presei locale alături de ceilalți candidați social democrați, Marian Mina, Elena Dinu și Constantin Basangiac.

”Sunt astăzi alături de o echipă care va aduce din nou victoria la Giurgiu. Aveți în față oameni cu experiență, oameni care au demonstrat că au voință, și care au arătat că fac lucruri bune pentru cei pe care îi reprezintă.

Eu am 25 de ani de ani de experiență în serviciul public și am lucrat în toate cele trei Puteri ale statului: judecătorescă, executivă și legislativă.

Am intrat în acest parteneriat cu organizația PSD Giurgiu pentru ca, împreună, să facem din Giurgiu un loc în care nu doar oamenii de aici să trăiască frumos, dar și să vină în Giurgiu cât mai mulți oameni care să aducă prosperitatate. Giurgiu are un potențial uriaș, este un loc în care poți găsi oportunități și trebuie doar puse în valoare și știu că această echipă le va face foarte  bine cunoscute la nivelul Parlamentului și la nivelul executivului. Pentru că noi suntem în această campanie ca să câștigăm alegerile, să dăm viitorul guvern”, a declarat Robert Cazanciuc.

De asemenea, peședintele Senatului s-a referit și la dorința ca PSD să ajungă din nou la guvernare iar argumentul adus a fost saltul calitativ pe care traiul românilor l-a avut în guvernările PSD:

”Echipa noastră va reprezenta Giurgiu la nivel parlamentar și ne dorim, inclusiv la nivel guvernamental pentru că a venit vremea să oprim acest accident nefericit, guvernarea PNL.

Cu PSD la guvernare românii au dus-o mai bine și au demonstrat asta toate organismele internaționale potrivit cărora, în trei ani de guvernare PSD, nivelul de trai al românilor a crescut cu 30%.

Din păcate, în această perioadă extrem de complicată pentru toată lumea, la butoanele țării sunt niște amatori care doar mimează guvernarea și acest amatorism trebuie să ia sfârșit”, a mai spus Robert Cazanciuc.

M.B

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica