Politica

Se pregătește retragerea candidaturii lui Nicolae Barbu???

Nici n-a apucat bine să-și dea iar cu parfum de trandafiri, că lui Nicolae Barbu i se pregătește plecarea! Nu în vreun post bun, ci direct acasă, în familie, acolo unde se regăsește după fiecare eșec electoral, după cum însuși declară.

Cine i-o coace? E deja retorică întrebarea, fiindcă toată lumea știe că Barbu și Mina se iubesc precum sarea în ochii ăia pe care și i-ar scoate unul altuia dacă ar putea.

Când s-a trezit cu el pe cap, la sfârșitul anului trecut, Mina a înghițit broscoiul fiindcă Barbu umblase cu moșmoande pe la centru acolo unde e clar că el nu mai avea credibilitate.

Asta a fost un prim semn al pierderii autorității deoarece, cu foarte puțin timp în urmă îl dăduse pe Marian Măroiu ca singur și sigur candidat la Primărie.

Ca să spele rușinea, invocă un un sondaj în care, chipurile, Barbu e dorit mai mult de giurgiuveni decât Măroiu și deci, va fi candidat, după care îl lasă pe Barbu să facă ce vrea și se concentrează pe ceea ce-l interesează, președinția Consiliului Județean.

Doar că, al dracului Mercur retrograd sau ce altă blestemată de planetă, se așează de-a curmezișul și-i strică panurile: PNL nu mai merge în alegeri cu Beianu ci cu Toma Petcu!

Moment în care lui  Mina i se turtește fesul (ala cu care se mai încalță, uneori, de când nu-l mai are pe Bădălău lângă el) deoarece, dacă pe Beianu îl putea dovedi ușor, cu Petcu nu prea merge!

Și cu asta revenim în actualitate unde se vede că, de ce i-a fost frică n-a scăpat, fiindcă doar în două luni, Toma Petcu îi injumătățește efectivul de primari care părăsesc PSD și îl urmează pe acesta la PNL.

Fatalitate! Fără un număr suficient de primari de partea lui, Mina s-a trezit asemenea unui vrej de fasole cățărătoare căreia i-ai luat aracul! Pică!

Iar pentru el căderea înseamnă sfârșitul carierei politice, deci îi trebuie un alt ”arac” pe care să de cațere, a pus ochii pe al lui Barbu!

Candidatura la Primărie l-ar salva… crede el.

Dar cum să-i spui lui Barbu să plece? Cum i-ai spus și lui Măroiu: o bagi pe aia cu sondajul!

Așa că, joia trecută, cu complicitate de la centru, ”comandă” repede un sondaj la CURS, casa de sondaj a PSD, și în două zile Mina are prima șansă la Primărie, cu peste 50%, Anghelescu  ceva peste 30% sută și Barbu,(tot) pe locul trei cu sub 30%.

E clar, domnule Barbu, da? N-ai nicio șansă, te bate Anghelescu, deci Mina trebuie să fie candidat în locul tău.

Iar pentru a se face rocada fără scandal între părți, astăzi dimineață, la Comana, se pare că va descinde un ”comando”, condus de însuși de Ciolacu, spun sursele noastre, care să-i spună lui Barbu că s-a modificat schimbarea și care probabil e foarte interesat cum de i-a luat PNL aproape toți primarii lui Mina.

Sau, dacă se va hotărî să nu se amestece în ”troacă”, e posibil să îi  trimită pe Paul Stănescu și Mihai Tudose, cel din urmă artizanul reîntoarcerii lui Barbu.

Dacă pe Mina l-a…răpus ”retrogradul”, lui Barbu i s-au feștelit chakrele de tot, pentru că toate trădările par a se fi întors împotriva sa.

Karma, domnule, Barbu, Karma asta nenorocită care îți aruncă înapoi toate trădările din trecut și îi dă ocazia PSD-ului să te trădeze și el.

Lucrurile încă se joacă și, dacă Barbu are ce face, se întoarce la hotel că mai are ceva de lucru, pentru Mina e de ”ori, ori”.

Dacă rămâne …repetent și alegerile astea, nu mai are decât să se ducă cu ”biscuitele” pe Dunăre!

P.S Vă ținem la curent cu se va discuta la Comana. Sursele noastre sunt de încredere!

M.B

 

 

 

 

 

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica