Politica

Sf. Mare Candidat Anghelescu și judecata alegătorului!

 

Săptamâna trecuta s-a iscat o adevărată isterie pe facebook după ce, un site local a îndrăznit să-l atingă cu o… floare pe prea neprihănitul și de neatinsul, Sf. Anghelescu, sfânt venit pe pământ din înaltul Cerului pentru a ne izbăvi și elibera pre noi, muritorii giurgiuveni, din mâna…fariseului venetic de la Tulcea.

Asta în condițiile în care ceilalți ”izbăvitori” sunt târnuiți și terfeliți cum nu se poate mai rău tocmai de prozeliții Sf. Anghelescu!

Dar ce făcură, frate? Doar și-au permis o opinie, doar au remarcat o relativitate a stării de sărăcie pe distinsul candidat și-a atribuit-o, nimic mai mult! Nu tu înjurături, nu tu vorbe de ocară, nu jigniri…

Acum mă întreb și eu, ca una care am vreo 20 ”slujbe” electorale în mass media locale, de ce nu am voie să zic nimic de distinsul candidat al PNL? Ce-l face așa de sensibil dar și de intangibil la indiscrețiile inerente ale presei în astfel de situații?

Oare n-a aflat prea neatinsul că dacă vrei să fii să fii politician trebuie să lași la o parte mofturile lumești, alea care protejează de ochiul indiscret al păcătosului? Că trebuie să dai raportul pentru fiecare acțiune, fiecare faptă și vorbă, că intimitatea ți se restrânge la cea de la niveul chiliei personale?

Revenind la cele lumești, să ajungi, ca și candiat să-ți asmuți câinii pe cei care te critică, pe cei care te iau la bani mărunți, mi se pare o greșeală de ageamiu într-ale  politicii, ceea e cred că domnul Anghelescu nu vrea nici să pară, nici să fie!

P.S Acum, hai, dans, fătălăii!

M.B

What's your reaction?

Excited
0
Happy
2
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica