Politica

Victorie pe toată linia pentru președintele CJ, Marian Mina, în procesul cu DSP

Victorie pe toată linia pentru președintele CJ, Marian Mina în procesul cu DSP: Tribunalul Giurgiu a respins ca nefondat Apelul  Direcției de Sănătate Publică Giurgiu.
Decizia instanței este o palmă dată tuturor celor care cred că se pot situa deasupra legii și pot, de la ”înălțimea” unor funcții numite și deținute vremelnic, să dispună de drepturile și libertățile oamenilor!
”Tribunalul Giurgiu a respins, ca nefondat, apelul DSP Giurgiu împotriva sentinței prin care a încetat deîndată carantinarea abuzivă instituită împotriva mea exclusiv din rațiuni politice. Dincolo de terminologia juridică, sentința de azi face dreptate și consfințeste o realitate de necontestat: PNL face poliție politică la Giurgiu. Instrumentele trebuie să plătească pentru asta, motiv pentru care, așa cum am anunțat, depun plângeri penale împotriva tuturor celor care au participat la samavolnicia orchestrată și întreținută politic. Dat fiind că nu are onoare să-și dea demisia, cer imperativ demiterea prefectei Aneta Matei”, a scris, pe facebook, Marian Mina.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
2
In Love
0
Not Sure
0
Silly
1

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica