Politica

Ziua în care Instituția Prefectului Giurgiu a avut nouă prefecți!

La Prefectura Giurgiu a fost sărbătorită, astăzi, în avans, Ziua Instituției Prefectului , marcată în data de 2 aprilie a fiecărui an.
”Emoții, bucurie, nostalgie – acestea sunt sentimentele ce au caracterizat atmosfera specială de la Prefectura Giurgiu, vineri, 31 martie, când a fost sărbătorită în avans Ziua Instituției Prefectului – 2 aprilie.
O parte dintre foștii prefecți de Giurgiu, care au ocupat această funcție începând cu anul 1990 – când a fost reînființată Instituția Prefectului prin Legea nr. 5/1990 – s-au întâlnit într-o ședință festivă cu actuala conducere a instituției.
Aceștia sunt:
☑️Mincă Corneliu
☑️Călinescu Mihail
☑️Marciu Cristian
☑️Mustățea Vasile
☑️Roșu Petre
☑️Noruț Stănișteanu
☑️Niculcea Zorinel
☑️Puțaru Adriana
La întâlnire au fost invitați să participe și șefii principalelor structuri teritoriale din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, și anume: Inspectoratul de Poliției Județean Giurgiu, Inspectoratul de Jandarmi Județean Giurgiu, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Vlașca” al județului Giurgiu și Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu.
Multe amintiri și evenimente importante trăite de-a lungul anilor au constituit subiectul discuțiilor, ce s-ar fi prelungit cel puțin încă atât timp cât au durat.
Actuala conducere a Instituției Prefectului – județul Giurgiu a adresat foștilor prefecți prezenți urări de mulțumire și de prețuire pentru profesionalismul și implicarea de care au dat dovadă la vremea la care au coordonat activitatea celei mai importante instituții din județ.
De asemenea, acestora le-au fost oferite diplome de merit, dar și zâmbete frumoase și îmbrățișări calde din partea conducerii actuale și angajaților Prefecturii.
Momentele trăite astăzi la Prefectura Giurgiu, atât de invitați, cât și de gazde, fac parte din categoria momentelor unice, de neuitat, aproape desăvârșite din viața unui om. Pentru că dincolo de o anumită funcție ocupată, cel mai important este ceea ce lasă în urmă omul în esența lui, felul în care ”semnează” pe sufletul celorlalți, nu numai pe hârtia oficială.
…Iar în memoria prefecților care au pășit într-o lume mai bună, Dumnezeu să îi odihnească în pace și să le permită să ”semneze” acum pe aripile îngerilor1”, a scris pe pagina intstituției, actulul prefect, Florentina Stănculescu.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica