Politica

Altă lovitură pentru PSD Giurgiu: prefectul Florentina Stănculescu, declarată în stare de incompatibilitate de către ANI

Conform unui comunicat al Agenției Naționale de Integritate, prefectul județului Giurgiu, Florentina Stănculescu  ”Se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 10 noiembrie 2022, întrucât, exercită funcția de vicepreședinte al unui partid politic simultan cu deținerea funcției publice din cadrul Consiliului Județean Giurgiu, încălcând astfel prevederile art. 98, alin (2) din Legea nr. 161/2003”, se spune în comunicatul de presă al ANI, emis astăzi.

După cum se stie, Florentina Stănculescu a fost numită de Guvern pe 27 ianuarie 2022 în funcția de prefect de Giurgiu, fiind primul prefect asumat politic în urma modificării legii.

Anterior, ea lucrase în CJ Giurgiu încă din 2004 ca șef Serviciu Buget Finanțe, ca Director Executiv dar și pe postul de consilier.

Întrebată pe grupul WhatsApp de presă al Prefecturii cum comentează această acuzație, aceasta a spus că nu are de nicio declarație de făcut.

 

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica