Administratie

Ce ne lipsea nouă la Giurgiu? Un primar  impostor!

 

După ce am avut un primar ”imperator”, unul antreprenor, unul aviator, dar n-avusesem și unul… impostor!

Când am văzut cu ce candidat la Primărie vine AUR, am crezut că e așa, la mișto, ca să aibă și ei pe cineva, sau, așa cum se zvonea, e vreun aranjament politic pentru un alt candidat.

Dar când am văzut că omul, Bogdan Beche pe numele lui,  începe să se ia în serios, că mizând pe credulitatea și lipsa unora de informare începe să ”muște” din adversari cu un tupeu pe care doar un om fără pată l-ar putea avea, m-am îngrozit: chiar crede că poate să ajungă primar!

Iar individul acesta, un impostor, care a încasat ani de zile, ilegal salarii de director a fost arestat, judecat și condamnat să restituie prejudiciul cauzat prin falsificarea actelor de studii în baza cărora a ajuns mare director la DRDP Craiova.

De pușcărie a scăpat doar pentru că  fapta s-a prescris și nu pentru că ar fi nevinovat.

Acum are de plată aproape un milion de lei, salariile încasate ilegal ca director în timp ce el era doar un IMPOSTOR.

Înțelegeți, da? Omul a vrut să fie și el deștept și cu facultate dar, fie pentru că a avut o… jenă la inteligență ori din altă cauză, n-a putut!

Și, atunci, s-a asociat cu niște infractori, falsificatori dovediți de diplome universitare, și a devenit… tot el, dar cu diplomă de deștept, pe seama unui deștept autentic dar la fel de infractor,  care s-a dus la examen în locul lui, cu un buletin fals!

Băi, voi realizați asta? Deci, un oarecare s-a dus la examen cu un buletin fals cu poza lui dar cu datele lui Beche și i-a obținut licența mocofanului!

Și a ajuns mare director la DRDP Craiova (că la București era ocupat locul).

Dacă nu și-ar fi dori să ajungă primar, acest personaj insignifiant n-ar fi suscitat niciun fel de interes, n-aș fi pierdut vremea cu el.

Dar, mă tem că pe seama nemulțumirilor oamenilor, pe lipsa lor de informare și pe indiferența unora, impostorul acesta care și-a furat singur căciula, ne va fura și nouă următorii patru ani.

Și n-am mai avea scuza că n-am știut ce-i poate mintea.

M.B

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
1

You may also like

Comments are closed.