Politica

Cine de teme de ”basca” lui Măroiu de pe afișele electorale?

Marian Măroiu a furnizat cea mai surprinzătoare mișcare politică a acestor alegeri în momentul în care a dat mâna cu Bădălău și a devenit candidatul PSD.

Bulversantă a fost înclusiv pentru conducerea PNL Giurgiu, cea care l-a tranzacționat pe Măroiu ca la târg în favoarea lui Beianu, cel șters și poftitor de funcții dar care n-a câștigat niciodată nimic prin forțe proprii.

Surprinzătoare a fost mișcarea și pentru Nicolae Barbu care tocmai ce credea că a scăpat astfel de singurul om care nu doar că i-ar putea pune probleme în alegeri ci poate chiar și să-l bată.

”Monstruoasa coaliție” între Barbu și PNL a ieșit la iveală chiar mai degrabă decât ne-am fi așteptat, prin declarația primarului Barbu cum că el, la Consiliul Județean, îl va susține pe Beianu, fiindcă, vezi Doamne, i-ar fi dator de pe vremea când a candidat el prima dată…vrăjeli despre care e musai să vorbim cât mai curând.

Una peste alta, înțelegerea a fost clară: Vi-l susțin pe Beianu, dacă îl scoateți din joc pe Măroiu! Iar PNL l-a scos și în locul său l-a pus pe Anghelescu, cel care se situa pe locul al IIl-lea în sondaj.

Doar că, trecerea lui Măroiu la PSD i-a scos lui Barbu rânjetul satisfăcut de pe față!

Ce să zici de Măroiu? Că primar n-a mai fost, că funcții de răspundere în administrarea orașului n-a avut…Da, și-au zis unii, hai să zicem că pe afișe n-are bască!

Și gata, a apărut articolul că, vezi doamne, Măroiu are curaj să spună că va face o schimbare în orașul acesta năpăstuit de opt ani!

Și, de ce, mă rog n-ar putea spune asta? Că-l deranjează pe Barbu? În primul rând că ”schimbarea” de la PNL la PSD și-a asumat-o și a explicat-o tocmai ca să nu fie privită ca o dezertare pentru bani sau funcții iluzorii.

În al doilea rând, omul vrea să fie primar, așa cum și Barbu a vrut asta acum opt ani, țel pentru care l-a călcat în picioare pe Floricel, a plecat ”independent” susținut de vreo trei partide, și-a câștigat.

Așa că, dacă Măroiu va apărea  pe vreun afiș purtând bască, pregătiți-vă să citiți, a doua zi că…Vai, cum să-ți faci afișe cu bască? Așa cum, dacă apare fără, veți citi: Nuuu, cum să apari fără bască pe afiș?

M.B

What's your reaction?

Excited
1
Happy
0
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica