Politica

DGASPC Giurgiu, câștigător al unui proiect finanțat prin PNRR

DGASPC GIURGIU urmează să semneze, in zilele următoare, contractul de finanțare pentru proiectul ”Centru Recuperare Neuromotorie pentru Adulți in județul Giurgiu”.
Proiectul a fost depus în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), Componenta 13 Reforme Sociale – Ținta 396, I2 Apelul Reabilitarea, Renovarea și Dezvoltarea Infrastructurii Sociale pentru Persoanele cu Dizabilități, Selecţie Publică de Proiecte Competitive, program derulat de Ministerul Muncii și Solidarității Sociale.
”Strategia de dezvoltare a instituției are in vedere implementarea unor noi si moderne servicii sociale, prin construirea de centre specializate, in locul si pe amplasamentul unor imobile vechi din paiantă, achiziționate cu ani in urmă pentru asistența socială și care au devenit inutile si improprii desfășurării activității de asistență socială.
 ”Am convingerea că echipa care a lucrat la acest proiect iși va dovedi profesionalismul și in legătură cu celelalte proiecte ale instituției aflate in curs de evaluare”, a declarat Gheorghe Paraschiv, Directorul General al DGASPC GIURGIU.
Proiectul are o valoare de 3.953.085,939 lei cu TVA si are termen de implementare pana in anul 2025.
(Comunicat DGASPC GIURGIU)

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica