Politica

DUPĂ CE S-A FRIPT CU ILIESCU, SUFLĂ ŞI-N …MUSTĂŢEA!

Întrebat în legătură cu posibila candidatură la primărie din 2016, Dumitru Beianu a evitat să dea un răspuns clar, precizând doar că este o decizie pe care o va lua organizaţia, în urma unor consultări foarte serioase.

Având în vedere situaţia lamentabilă în care a fost pus de Iliescu la alegerile din 2012 când, cu doar 48 de ore înainte de expirarea termenului pentru depunerea candidaturilor a fost înlocuit, este de înţeles că aşteaptă garanţii serioase în legătură cu o nouă candidatură.

Numai că cine să i le dea? Mustăţea? Tocmai cel care i-a furat, vorba aceea, mişeleşte pâinea de la gură pe ultima sută de metri?

„ Întotdeauna am susţinut că Dumitru Beianu este candidatul PNL pentru funcţia de primar…. Îl asigur pe domnul Beianu că atâta timp cât sunt preşedintele PNL, dânsul va fi candidatul nostru la primăria municipiului…” sunt asigurările date de Vasile Mustăţea, numai că ele seamănă ca două picături de apă cu ceea ce spunea  Iliescu în 2012, iar ce-a ieşit , s-a văzut!  

De ce lucrurile ar sta altfel de data asta? Pentru că, zice el, Vasile Mustăţea: „..S-a terminat cu trădările şi lucrăturile subterane în PNL Giurgiu…”

 Ei, nu mă-nnebuni!

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica