Social

Evaziune fiscală în transporturi. Percheziții la Giurgiu

Astăzi, un număr de 30 de percheziții se derulează în București și alte șase județe, printre care și Giurgiu, într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul transporturilor. Prejudiciul, conform Direcției Generale de Poliție a Municipiului Bucureșt, se ridică la două milioane de lei.

Celelalte județe în care se efectuează percheziții, la această oră, sunt Ilfov, Călărași, Constanța, Buzău și Olt. Conform presei naționale, la descinderi participă peste 80 de polițiști, și vor fi puse în aplicare un număr de 19 mandate de aducere.

„Persoanele vizate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – Poliția Sectorului 2. Din datele și probele administrate în cauză, rezultă presupunerea rezonabilă că bănuiții, prin intermediul mai multor societăți comerciale, au înregistrat achiziții fictive de mărfuri și servicii, beneficiind astfel de deducerea ilicită a unor taxe și impozite. Prejudiciul creat bugetului consolidat al statului este estimat la 2.000.000 lei”, se precizează într-un comunicat citat de www.giurgiu-net.ro.

O.C.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Social