Editorial

Români, refuzați majorările salariale!

Acesta este apelul (sau sloganul???) cu care defilează, mai nou, oamenii din subordinea Alinei Gorghiu (și care îl susțin pe Cioloș pentru funcția de premier).

Cum adică, să fiți atât de masochiști, domnilor români, încât să vă doriți creșteri salariale? Nu-i așa că vă ajung veniturile pe care le aveți acum? Și nu-i așa că sunteți de acord, chiar vă doriți cu ardoare acest lucru, niște noi tăieri salariale???

Păi da, așa gândesc pedeliștii deghizați, de vreun an și ceva, în peneliști. Mai speră și ei cu ardoare la frâiele puterii, numai că, la cum se profilează piața politică (și bursa voturilor) pentru alegerile parlamentare, ar cam trebui să-și pună pofta-n cui.

Românii nu mai sunt de multă vreme atât de proști precum îi credeți domniile voastre. Le-a trecut de „dreapta” care face și drege, și care promite lapte și miere. Dar care, de fapt, nu este decât un lup deghizat într-o piele de oaie, care-l strânge tare și-l face să scoată sunete nearticulate.

În schimb, românii s-au „prins” că, atunci când vii doar cu vorbe, și nu și cu fapte, nu meriți încrederea. Și sunt destul de deștepți astfel încât, la parlamentare, să aleagă faptele, nu vorbele.

O.C.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Editorial