Politica

Furtuna și ploile din ultimele ore au creat pagube în mai multe localități din județ

În urma ploilor abundente ce au căzut în ultimele ore și a vântului puternic, echipajele ISU au fost solicitate să intervină în următoarele situații:

– degajarea a patru copaci căzuți pe cablurile de electricitate și pe mai multe străzi din localitatea Vadu Lat. Au acționat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Roata de Jos;

– degajarea unui copac căzut pe partea carosabilă pe DJ 601, între localitațile Crevedia Mare și Roata de Jos. Au acționat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Roata de Jos.

– degajarea unui copac căzut peste un autoturism, în localitatea Ghimpați. Au intervenit pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Mihăilești.

– degajarea a doi copaci căzuți pe partea carosabilă, în localitatea Ghimpați. Sunt acțiuni în curs de desfășurare;

– degajarea mai multor copaci căzuți pe partea carosabilă, pe șos. Alexandriei spre Vieru. Sunt acțiuni în curs de desfășurare. Intervin pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu și Punctului de Lucru Greaca;

– evacuarea apei de pe strada Gării și din mai multe curți, pe străzile Prunarului, Uzunu, Rozelor, Sloboziei, Ulicioara Vidra, Bradului, Pietrelor și Negru Vodă. Acționează pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu autospeciale de primă intervenție și comandă și motopompe. Aceștia sunt sprijiniți de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Giurgiu și de angajați ai Apa Service.

sursa; ISU Giurgiu

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
1
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica