Politica

În loc de echipamente de protecție, Prefectura le dă salvatorilor ISU ,UPU, Ambulanță și SMURD loc peste rând la supermarket

 

Aflăm că astăzi , prefectul județului, doamna Aneta Matei s-a întâlnit cu reprezentații a două supermarketuri din oraș iar, în urma discuțiilor, s-a stabilit că toate cadrele medicale din subordinea Spitalului Județean de Urgență Giurgiu, Serviciului Județean de Ambulanță Giurgiu, SMURD Giurgiu și toți angajații ISU Giurgiu au, începând de astăzi, acces prioritar în magazinele respective și la casele de marcat, pe baza legitimației de serviciu.

Doamnăăăă, dați-le echipamente de protecție, dați-le mănuși și măști că n-au! Alea 100 de măști pe care le-a trimis Guvernul și de care era atât de mândru europarlamentarul vostru s-au terminat într-o zi! Gata, nu mai sunt!

E crimă ce se întâmplă la spitalele din țară..ce așteptăm să se întâmple și la noi?

Foarte frumos că v-ați gândit să-i lăsați peste rând la supermarket, însă doar asta puteți să faceți pentru ei? Mă gândeam că ați fi putut, de exemplu, să convingeți magazinele să le dea gratuitate pe mărfuri alimentare până la un anumit plafon, o dată la două săptămâni, mă gândesc…sau altceva nu știu, ca să arătați că vă pasă totuși după ce guvernul îi lasă cu mâinile goale în fața morții.

Știți câtă lume s-a mobilizat în Giurgiu și face voluntariat și donații pentru persoanele vulnerabile? În timp ce dumneavoastră, guvernul, îi treceți peste rând la magazin, o scovergărie, din Giurgiu, da, doamnă, o scovergărie, nu vreun restaurant de lux, primește comenzi gratis pentru toți angajații spitalului la produsele preparate de ei.

Dacă tot v-ați întâlnit cu reprezentanții acestor magazine de ce nu i-ați întrebat și de ce au crescut unele prețuri se de 3-4 ori în criza asta? Cred că acești eroi de care vorbiți dumneavoastră ar prefera să stea la coadă dar să plătească pretul vechi măcar, nu astea de speculă pe care guvernul se face că nu le vede. Cred că într-o situație de-asta cu ordonanțe militare și soldați înarmați pe stradă, puteați încerca să plafonați prețurile alimentelor, zic!

Cam asta e!

M.B

 

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica