Politica

În plină campanie electorală, Ionel Muscalu o face praf pe colega sa, Gabriela Horga, candidat PNL la Cameră!

 

Când spui că gura păcătosului adevăr grăiește, te poți gândi de acum și la Ionel Muscalu, multiplu candidat pe toate listele posibile și imposibile de-a lungul timpului, dar și beneficiar a numeroase sinecuri politice, toate pe bani mulți.

Domnul cu pricina, actualmente candidat PNL Giurgiu la Senat, prezent la emisiune online și vrând să dea în adversarii politici și-a dat exact cu tesla-n.. coate.

Iată ce spune Ionel Muscalu:

”Dacă ne uităm pe listele celorlalte partide, o să vedeți că primii pe liste sunt în general oameni veniți din altă parte și care sunt sigur că vor face alte lucruri…ce știu ei să facă. Vor da legi, poate ei sunt chiar buni parlamentari, nu neg și nu intru în conflict de idei, dar patriotismul local este foarte important (…)

Oooooops! Ce-a spus?  Nu pot să cred decât că, luat de valul celebrității și de lingușirile moderatorului, pe Muscalu l-a luat gura pe dinainte uitând că pe listele PNL la Giurgiu, pe loc eligibil, este o doamnă numită Horga, de baștină de prin Dâmbovița și care, după o tentativă eșuată de a candida la Constanța (a fost respinsă de liberalii de acolo), a aterizat la Giurgiu.

Sau n-a uitat?

Astfel, pe logica lui Muscalu, doamnei Gabrielei Horga îi lipsește patriotismul local, adică n-o leagă nimic de Giurgiu și nu vrea decât o funcție în Parlament!

No comment!

Doar că, așa cum spuneam…..oooops! Gura păcătosului adevăr grăiește!

M.B

 

 

 

 

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
2

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica