Politica

Incredibil! Iată în ce hal arată podul de la Adunații Copăceni, inaugurat cu fast de premierul Orban!

 

Cu doar  săptămână în urmă, toată conducerea PNL Giurgiu, în frunte cu prefectul județului, se bulucea pe podul de la Adunații Copăceni să-i țină trena premierului Ludovic Orban și ministrului Transporturilor venți să inaugureze podul de la Adunații Copăceni, lucrare întârziată cu aproape un an față de termenul anunțat la contractarea lucrării.

Deși proiectul a fost demarat în guvernarea PSD și lucrările începute tot atunci, peneliștii, ca niște…gentilomi, și-au asumat exclusiv meritele, mânărind într-un fel și perioada de execuție astfel încât să fie inaugurat în campania electorală.

Și a fost! Cu mult fast și vrăjeli electorale care, la un moment dat, l-au plictisit inclusiv pe Oban care, în plină conferință de presă a făcut stânga-mprejur și a dispărut, lăsându-i pe toți cu gurile căscate.

Care este realitatea în ceea ce privește podul de la Adunații Copăceni a arătat astăzi, într-o postare pe pagina sa de facebook, fostul președinte al Consiliului Județean Giurgiu, Marian Mina:

”Bătaie de joc şi lipsă de respect faţă de giurgiuveni! Asta este TOT ceea ce au făcut PNL-iştii, în frunte cu şeful lor Orban, referitor la inaugurarea podului de la Adunaţii Copăceni.

Au anunţat cu mare fast finalizarea unor lucrări care au fost întârziate voit, peste 9 luni, de către PNL. Asta, ca evenimentul să se desfăşoare în campania electorală pentru parlamentare. Practic, ei au ţinut închis un pod „terminat”, doar ca să îşi facă imagine. Şi, culmea, pe un proiect demarat în guvernarea PSD!

Mai grav este că firma care a lucrat iniţial la pod, pe un contract de 2 milioane de euro, a oprit investiţia la un moment dat, lucrările fiind finalizate de DRDP Bucureşti. Pentru ce a încasat societatea respectivă atâţia bani? Mai ales că, aţi văzut cu toţii, lucrările sunt de cea mai proastă calitate.
Eu sunt convins că, cel târziu în luna martie a anului viitor, podul va fi iar plin de gropi! Aşa înseamnă „România normală” pentru PNL?”, se întreabă Marian Mina.

Iar fotografiile postate întrec orice imaginație: un pod în valuri, de la asfalt până la balustrade, o imagine identică cu iluzia optică creată de căldura caniculară care ondulează drumurile. Numai că în cazul de față ”onduleurile” sunt reale și crează deja mari dificultăți șoferilor.

P.S În legătură cu motivul plecării intempestive a premierului Orban s-au făcut multe speculații, dar, imaginile de mai sus adaugă un nou motiv: i-a fost frică să nu se prăbușească!🙄

M.B

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica