Politica

Incredibil! Autorizarea aparatutui de testare PCR de la Spitalul Județean, ținută la secret de Prefectură trei zile!

 

Într-o postare făcută astăzi pe pagina sa de socializare, președintele CJ, Marian Mina reclama lipsa de interes a Ministerului Sănătății în a emite autorizarea de funcționare pentru PCR, aparatul de testare a virusului SarsCov2, aparat aflat la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu:

”Toate eforturile noastre de a aduce un echipament PCR în județ, de a-l monta într-un spațiu adecvat și de a pregăti medicii pentru a lucra cu acest aparat sunt zadarnice, câtă vreme Ministerul Sănătății nu își găsește timp să acrediteze Spitalul Județean Giurgiu să folosească PCR-ul în folosul giurgiuvenilor”.

Postarea era făcută la ora 13.17.

La ora 17.23, ce să vezi,  Prefectura Giurgiu emite un drept la replică în care spune că nu-i adevărat, că autorizația sanitară a fost emisă încă din data de 22 mai 2020:

Untitledpref

Wow, păi, doamna prefect, dacă autorizația a fost emisă acum trei zile și dumneavoastră ați știut de ea, de ce n-a ajuns și la spital? Nu era corect ca, în ziua în care a fost emisă să fie înștiințat și spitalul? O fi fost week-end dar a trecut vremea când depeșele erau trimise prin curieri sau maratoniști, acum avem comunicare electronică, la un click distanță.

Unde anume s-a ”blocat”? La DSP sau la Pefectură și, mai ales, de ce? Cine are interesul să saboteze autoritățile locale?

 

 

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica