Politica

Interesul personal nu trebuie să primeze în politică

Acesta este sfatul dat de senatorul social-democrat Niculae Bădălău, tuturor politicienilor. Afirmația a fost făcută în cadrul unei recente conferințe de presă, în care, printre altele, a fost abordat și subiectul plecării lui Florian Nicolae de la PSD către PNL, din dorința de a candida la scaunul de primar al municipiului.

„Faptul că Florian Nicolae are un procent ridicat în intenția de vot a giurgiuvenilor se explică, în primul rând, prin faptul că mulți dintre cei intervievați în acele sondaje de opinie nu cunoșteau faptul că el a migrat de la PSD. Încă pentru mulți oameni imaginea lui Florian Nicolae este legată de cea a PSD-ului. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în campania electorală, când, cu cât se va afișa mai mult alături de dubla PNL-PD-L, cu atât va pierde mai multe procente”, a precizat Niculae Bădălău.

Cât despre plecarea deputatului Nicolae, liderul social-democraților giurgiuveni a declarat:

„Asta depinde de caracterul fiecăruia. Un politician este, că vrea sau nu, formator de opinii. Dacă tu te folosești doar de fraze stereotip, este foarte greu să impui idei pe care, de altfel, nu le poți pune în practică și nici respecta. Nu cred că poți pleca dintr-un partid cu rezultate în politică doar pentru că la tine primează interesul personal. Atâta timp cât nu ai, acum, consecvență în decizii și în idei, nu vei avea nici pe mai departe. Ce ar trebui să știe politicienii care sar dintr-un partid în altul doar pentru că urmăresc un scop personal este că interesul personal ar trebui să fie pe planul trei sau chiar patru, primordial fiind interesul cetățenilor pe care îi reprezinți”, a mai spus senatorul PSD Niculae Bădălău.

O.C.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica