Social

Premii pentru copiii merituoși și pentru cadrele didactice

Câte cinci sute de lei vor primi cei 464 de elevi  care au obținut premii și medalii la Olimpiade și concursuri naționale și internaționale din municipiu, aceleași sume urmând să le revină și cadrelor didactice, 80 la număr, care i-au pregătit.

În cadrul ședinței ordinare de consiliu local de joi, 26 noiembrie, aleșii urbei au decis recompensarea celor care au demonstrat că Giurgiu este un oraș care, încă, are copii de valoare.

„Inițial am alocat sume pentru două sute de premianți, însă, din ce se vede, numărul lor este mult mai mare. De aceea, am decis ca, în cazul elevilor care au primit premii sau medalii la mai multe categorii, să primească premiu doar pentru un singur premiu, în timp ce cadrele didactice vor fi recompensate după cum urmează: cei care au pregătit între unul și cinci copii premianți – câte 500 de lei; cei care au pregătit 6 – 10 copii – indemnizație dublă, adică 1.000 de lei, iar în condițiile în care au fost pregătiți mai mult de zece copii, indemnizația să se tripleze, adică să se ajungă la 1.500 de lei”, a precizat primarul Nicolae Barbu.

Premierea copiilor va fi făcută în sala de festivități a Școlii cu clasele I – VIII nr. 8 din Giurgiu, iar suma totală a premiilor se ridică la 298.000 lei.

O.C.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Social