Politica

Marian Mina denunță abuzurile și hărțuirea la care sunt supuși liderii și primarii PSD precum și dubla măsură aplicată de Poliția Giurgiu

În conferința de presă de vineri, 24 iulie, președintele executiv al PSD Giurgiu, Marian Mina, a adus în atenție acțiunile incalificabile de presiune și hărțuire pe care instituțiile statului, coordonate de Prefectura Giurgiu, le exercită asupra liderilor partidului, asupra primarilor și candidaților lor.

Un astfel de abuz a fost semnalat de liderul PSD după întâlnirea pe care a avut-o cu membrii de partid la Teatrul ”Tudor Vianu” șidupă care, directorul adjunct al teatrului a fost chemat noaptea, la Poliție pentru a da declarații cu privire la condițiile în care a fost folosită sala teatrului:

”La acea întâlnire am respectat tote normele sanitare impuse de legislație: dezinfectanți, măști, distanțare fizică iar la intrarea în sală s-a luat temperatura fiecărui participant.

”Spre marea mea surprindere în jurul orei 22.30, directorul adjunct al teatrului a fost contactată telefonic de un reprezentant al Inspectoratului de Poliție Județean și a fost invitată la sediu Poliție să dea o declarație legată de ceea ce s-a întâmplat la teatru.

S-a verificat dacă sala a fost închiriată și dacă a fost achitată taxa și bineînțeles  că totul a fost făcut legal.

 Vă întreb acum, nu aveți impresia că se face poliție politică în condițiile în care, la Albele, săptămâna trecută a avut loc întâlnirea PNL și nu s-a respectat nicio măsură de distanțare socială, nu a purtat nimeni măști?

 Mai mult, au fost păziți de Jandarmerie ca să nu vină presa și să nu aibă acces Marin Anton și Dinu Ionel.

Nu credeți că Poliția Giurgiu judecă aceste acțiuni cu unități de măsură diferite? Nu credeți că legea se aplică diferențiat?”, a întrbat, oarecum retoric, liderul PSD.

Dubla măsură

În același timp, Marian Mina a cerut public inspectorului șef Cătălin Georgescu să spună dacă și ce măsuri administrative s-au luat în urma întâlnirii liberalilor la Prundu, la care au participat inclusiv europarlamentarul Dan Motreanu și deputații Toma Petcu și Andrei Alexandru și unde, conform fotografiilor apărute în spațiul public, nu a fost respectată nicio măsură sanitară impusă de lege.

”Noi am fost amendați pentru că nu purtam măști deși ne aflam în aer liber, în spațiu privat. Ei s-au întâlnit într-un spațiu închis, fără măști și distanțare și sunt curios ce măsuri s-au luat, dacă s-au luat pentru că domnul Georgescu refuză să dea un răspuns”.

M.B

 

 

 

 

What's your reaction?

Excited
2
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica