Politica

Marian Mina: ”Niculae Bădălău a fost, fără discuţie, cel mai important lider politic al judeţului Giurgiu”

Ieri, la prima întâlnire pe care Marian Mina a avut-o cu presa după alegerile locale, a ținut ca, în numele întregii organizaţii judeţene a PSD Giurgiu, dar şi în nume personal, să-l felicite și să-i mulțumească lui Niculae Bădălău pentru toată  activitatea politică, pentru rezultatele remarcabile obţinute în calitate de președinte al organizației Giurgiu, dar mai ales pentru ceea ce a făcut pentru judeţul nostru.

”Dacă mă aflu aici, dacă am avut onoarea să conduc Consiliul Judeţean Giurgiu i se datorează în mare măsură, pentru că m-a învăţat, m-a ajutat şi m-a sprijinit, întotdeauna. De altfel, nu cred că există om politic local,poate cu excepţia lui Dan Motreanu, care să nu fi fost ajutat, vreodată, de Niculae Bădălău, atunci când i-a fost cerut sprijinul.

Niculae Bădălău a reuşit, fără discuţie, să devină cel mai important lider politic al judeţului Giurgiu şi nu cred că, în următorii 10-15 ani, se va mai ridica cineva la nivelul rezultatelor obţinute de el. O să treacă mult timp până va mai reuşi cineva măcar să-l egaleze.
Îi doresc mult succes în noua sa funcţie, la Curtea de Conturi a României!”, a spus Marian Mina.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica