Politica

Marian Mina: ”PSD aduce știință, ordine și viață pentru sistemul de sănătate românesc în lupta cu pandemia”

 

PSD aduce știință, ordine și viață pentru sistemul de sănătate românesc, în locul haosului, incompetenței, improvizației și delăsării PNL!

Candidatul PSD Giurgiu la Camera Deputaților, Marian Mina, a prezentat, pe pagina sa de facebook, programul partidului de combatere a epidemiei de Covid 19

Planul PSD de combatere a pandemiei COVID-19
o PSD a pregătit un plan de acțiune pentru combaterea COVID care poate fi aplicat din prima zi a guvernării.
o Un plan făcut de cei mai buni specialiști în domeniul medical pe care îi are România. Care pune oamenii și sănătatea lor pe primul loc! Menit să reclădească încrederea în fața haosului și confuziei produse de măsurile haotice, improvizate, ale guvernării Iohannis-Orban.
o România a ajuns în actuala situație critică pe că Iohannis și Guvernul Său au eșuat catastrofal. Nu au avut și nici acum nu au niciun plan concret și coerent pentru combaterea pandemiei! Au acționat și acționează doar reactiv, bâlbâit, adesea aiurea, iar deciziile lor sunt luate în funcție de sondaje.
o Cel mai grav este că ignoră opiniile specialiștilor. Comunică prost, manipulează,aruncă vina pentru extinderea pandemiei pe seama populației.
Planul PSD antiCOVID diferă total față de ce se întâmplă acum prin 4 elemente esențiale:
1) Îmbunătățirea supravegherii epidemiologice, identificarea rapidă a persoanelor infectate și creșterea accesibilității la testare.
2) Recâștigarea încrederii și asigurarea unui parteneriat cu populați print-o informare onestă, corectă, completă și rapidă.
3) Asigurarea asistenței medicale corespunzătoare atât pentru pacienții infectați cât și pentru toți ceilalți bolnavi cronici.
4) Protejarea, susținerea și recunoașterea profesioniștilor din sănătate.

 

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica