Politica

Mii de giurgiuveni au ieșit în stradă să protesteze împotriva restricțiilor și a Guvernului

O mobilizare fără precedent a giurgiuvenilor a avut loc ieri după-amiază când peste 3000 de oameni au mărșăluit pe artera principală a orașului protestând împotriva măsurilor restrictive impuse de Guvern începând de duminică, 27 martie.

În majoritate persoane tinere, oamenii s-au adunat pe esplanada teatrului ”„Tudor Vianu” unde au strigat, asemeni părinților lor în 1989, ”„Libertate”!

Cu fiecare minut care trecea, rândurile protestatarilor creșteau, astfel că, o coloană de câteva sute de oameni a pornit pe artera principală a orașului și s-a oprit în fața prefecturii. Marșul a continuat apoi pe Șoseaua București, numeroși oameni adăugându-se pe traseu coloanei, astfel că, aproape de strada Tineretului , coloana deja număra câteva mii de oameni.

Protestul a fost inițiat pe facebook și s-a alăturat protestelor izbucnite în numeroase orașe din toată țara, proteste împotriva măsurilor restrictive luate pompieristic de către Guvern, măsuri care, timp de un an, nu și-au dovedit eficacitatea dar au creat grave probleme economice.  Cuvântul cel mai des strigat de protestatari a fost ”Libertate”.

foto: facebook

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica