Politica

Muniție neexplodată, găsită de un…căutător de ”comori” în pădurea de la Crevedia Mare

Un apel “112”, primit în această dimineață, sesiza faptul că în pădurea din localitatea Crevedia Mare a fost descoperită muniție rămasă neexplodată. Cel care a solicitat sprijinul autorităților a fost un bărbat care desfășura, ca hobby, activități de căutare a obiectelor vechi, folosind un detector de metale.
Echipa pirotehnică a ISU Giurgiu s-a deplasat la fața locului pentru asanarea terenului, fiind sprijinită de un reprezentant al primăriei din localitate, care le-a asigurat transportul cu ajutorul unui tractor, deoarece accesul în zona respectivă se realiza cu dificultate prin albia râului Neajlov și pe un drum forestier.
Cu acest prilej, pirotehnicienii au găsit muniția lângă un copac, acoperită aproape în totalitate de pământ. Aceștia au constatat că era vorba despre o bombă de aruncător, calibrul 82 mm.
Muniția a fost ridicată și va fi transportată în siguranţă, urmând să fie distrusă în poligonul de specialitate.
Informare preventivă
ISU Giurgiu informează cetățenii că trebuie să anunţe, de urgenţă, organele de poliţie, autorităţile administraţiei publice locale sau ISU dacă descoperă elemente de muniţie rămasă neexplodată.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica