Social

Noul ministru al Transporturilor promite eliminarea taxei de trecere pe Podul Prieteniei

Dorința neîmplinită de ani al giurgiuvenilor, eliminarea taxei de trecere pe Podul Prieteniei, pare să se îndeplinească o dată cu instalarea noului ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă.

Acesta a declarat, imediat după audierile din comisiile de specialitate reunite, că:

”Eliminarea taxei de pod de la Giurgiu este o prioritate şi am reuşit în negocierile cu celelalte partide ca ea să fie asumată de toată Coaliţia de guvernare”, a declarat, miercuri, ministrul propus pentru portofoliul Transporturilor, Cătălin Drulă, în Parlament, după audierile din

Întrebat dacă intenţionează să instituie taxă de autostradă, Drulă a răspuns negativ, adăugând că există chiar ideea de a se scoate taxe, cum este cea de la trecerea podului la Giurgiu, informează agerpres.ro.

„Mi se pare cumva că taxa de la Giurgiu are şi efectul că descurajează un anumit tip de comerţ transfrontalier, de schimburi între ţări, de poli care ar putea să fie Giurgiu – Ruse. Deci, e o prioritate pe care am reuşit şi în negocierile cu celelalte partide să fie asumată de toată coaliţia: eliminarea acestei taxe, cu efectele benefice, în afară de faptul că nu se mai scot bani din buzunarele oamenilor, a transportatorilor şi că nu se mai stă la coadă pentru plătit taxa pe o parte. Sper că şi pe partea cealaltă. Vreau să vorbesc şi cu colegii din partea bulgară, poate o facem împreună”, a mai adăugat noul ministru al Transporturilor.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Social