Politica

Parohia Buna Vestire din Giurgiu și Asociația ”Viitor pentru tineri”, donație de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copiii din casele de tip familial               

Sute de obiecte vestimentare și sute de perechi de încălțăminte destinate copiilor din casele de tip familial și Complexul de Servicii Sociale, structuri rezidențiale din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu, au fost donate în data de 3 mai 2022 de Parohia Buna Vestire din Giurgiu și Asociația Viitor pentru tineri.

Aceste donații se înscriu în cadrul proiectului Dăruind vei dobândi. În discuțiile cu voluntarii am stabilit să aducem aceste daruri inainte de Paște iar iată că Dumnezeu a avut alte planuri și le-am dăruit acum, pentru că sunt nevoi tot timpul anului, nu numai de sărbători. Cu drag și bucurie duhovnicească dăruim copiilor din centrele D.G.A.S.P.C. hăinuțe si încălțăminte”, a declarat  Georgian Tudor, preot paroh al Bisericii Buna Vestire din Giurgiu.

Conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu adresează mulțumiri tuturor persoanelor implicate în această acțiune caritabilă, pentru altruism și bucuriile aduse copiilor.

 

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica