Politica

PNL Giurgiu, acuzat că la Mârșa se face campanie electorală cu forța

 

Lupta pentru câștigarea alegerilor îmbracă, uneori, forme de abuz și impunere, doar pentru că unii sunt, la momentul respectiv, la butoanele de comandă.

Un astfel exemplu este cazul unui cadru didactic din comuna Mârșa care a publicat pe pagina sa de facebook un răspuns usturător pentru candidatul PNL la primăria comunei Mârșa, după ce a primit o invitație imperativă de a participa la un miting electoral la care urma să participe și eurodeputatul Dan Motreanu.

Iată postarea doamnei Lorena Pleșa :

”Domnilor Ionut Popa(N.R candidatul PNL) si Dumitru Beianu,

(fiind civilizata va numesc domni)

Este bine cunoscut faptul ca este interzisa realizarea unei campanii electorale in scoli.

Incalcand prevederi fundamentale enuntate in Legea Educatiei Nationale nr 1/2011, care stipuleaza independenta fata de doctrine politice si interdictia activitatilor de natura politica in unitatile de invatamant, astazi, dumneavoastra, ne-ati anuntat ca TREBUIE sa va insotim maine in campanie electorala. Sunteti JALNICI!!! Daca pana acum ati fi avut 1% sanse sa va voteze cineva, acum nu mai aveti.

Sa va informez, domnilor, ca NU TREBUIE!!! NU! NU! NU!

NU ma poate obliga nimeni sa merg nicaieri!

Domnilor, ( din nou sunt politicoasa, cu toate ca m-ati scos din sarite) eu stiam ca noi, invatatorii/ profesorii suntem in scoli pentru a educa copiii, nu pentru a va face dumneavoastra campanie electorala.  Ce denota cerinta dumneavoastra??? Denota lipsa de respect pentru parintii elevilor nostri. Dvs va ganditi ca daca ma vad parintii ca umblu cu domnul Ionut Popa prin comuna il vor vota??? Sa va raspund eu: NU! NU il vor vota! De ce? Pentru ca parintii gandesc singuri, nu gandim noi pentru ei. Sa ma corectati daca gresesc.

Plin de respect,

un simplu cadru didactic!

Prins în off- side, candidatul o dă a întors:

 

Ceea ce omite domnul Ionuț Popa este tocmai acel imperativ ”trebuie” pe care dascălul în cauză îl reclamă.

 

 

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica