Politica

Pompierii de la ISU Giurgiu, de două ori salvatori pentru victimele cumplitului accident de la Comasca

Ieri seară, aproape de miezul nopții, un cumplit accident rutier s-a produs la intrare în localitatea Comasca din comuna Oinacu.
A fost implicat un singur autoturism, în care se aflau 4 persoane.
La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD, un echipaj de descarcerare și o autospecială pentru transport personal și victime multiple.
Două dintre persoanele din autoturism (o fată de 17 ani și un băiat de 19 ani) au fost găsite inconștiente, au fost preluate de ambulanțe SAJ și transportate de urgență la spital.
Din păcate, conducătorul auto, un tânăr în vârstă de 19 ani, a fost găsit în stop cardio-respirator, i-au fost efectuate manevre de resuscitare, însă, din nefericire, echipajul medical al SAJ a declarat decesul acestuia.

Pentru tânăra de 19 ani, internată la spitalul Bagdazar din București s-a făcut un apel pentru donare de sânge, apel la care au răspuns deja  doi pompieri ai ISU Giurgiu, după cum informează purtătorul de cuvânt al instituției.

Iată că, acesti oameni curajoși și cu suflet mare se dovedesc a fi de două salvatori ai victimelor cumplitului accident de aseară!

 

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica