Administratie

Primăria continuă războiul cu țânțarii și bălăriile din oraș

Conform comunicatului emis de Pimăria Giurgiu, campaniile de cosire a ierbii și dezinsecție continuă și zilele următoare prin intermediul Giurgiu Servicii Locale și Giurgiu Servicii Publice, societăți aflate în subordinea Consiliului Local Giurgiu.
Astfel, din această dimineață, cu echipe mărite, se acționează unitar de la intrarea în oraș- strada Ierusalim spre CFR, în cartierul Policlinică și pe Bulevardul 1 Decembrie 1918. Activitățile vor continua și mâine, urmând ca de lunea viitoare, iarba să fie cosită masiv, în toate zonele orașului.
Prima zonă unde a început tăierea ierbii și curățarea spațiilor verzi a fost cartierul Tineretului, apoi s-a continuat la pista de atletism, cu o cositoare mecanică automatizată și cu o alta agricolă, iar în zilele următoare, toate cartierele municipiului vor beneficia de aceste lucrări de servicii publice.
Concomitent, în municipiu este efectuată activitatea de dezinsecție. Începând de aseară, în tot orașul s-a acționat cu sistemul de pulverizare prevăzut cu tun. În această dimineață, dezinsecția a continuat în cartierul Tineretului prin tratarea spațiilor verzi.
 Dacă vremea va fi favorabilă, activitățile de pulverizare cu sistemul prevăzut cu tun vor fi reluate o dată la trei zile în fiecare cartier.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.