Politica

Senatorul Niculae Bădălău: ”Această criză economică, medicală, socială ar trebui să ne facă mai buni!”

”Trăim astăzi cea mai mare criză din ultimele decenii. În ciuda acestui fapt, este suficient ca pe agenda publică să apară diverse teme ca să se ajungă la un adevărat război ideologic, la ură și dezbinare, când, de fapt, problemele ar trebui discutate într-o ordine firească a importanței și, poate, având ca punct real de plecare sănătatea, sărăcia, nevoile de bază, drepturile, discriminarea, etc.
Bune doar să inflameze și să dezbine, într-o perioadă în care avem tot mai multă nevoie de #echilibru, de distanțare rațională față de anumite situații concrete, de implicare fără patimă. În care avem nevoie să ajutăm și să fim ajutați, să redevenim oameni, să ne reapropiem de noi înșine, de natura noastră.
Avem nevoie de rațiune, de persoanele dragi nouă, de râs mult și sincer, de încurajări!

Această criză economică, medicală, socială, trebuie să ne facă mai buni! Să fim alături de toți cei care au nevoie de noi, chiar și prin distanțare socială! Pentru că oamenii și doar oamenii contează! Trebuie să învățăm să redevenim oameni în primul rând: părinți, copii, bunici! Să fim aproape de toți cei care azi au nevoie de ajutor!”,a scris, pe pagina sa de facebook, senatorul social democrat, Niculae Bădălău.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
1
In Love
1
Not Sure
0
Silly
1

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica