Politica

Marian Mina:” Explozia de infectări cu noul coronavirus în județul Giurgiu este consecința modului în care Prefectura a gestionat criza”

Declarația a fost făcută astăzi de președintele CJ Giurgiu, Marian Mina, în conferință de presă:

”După cum știți, sunt câțiva directori de deconcentrate și unii angajați de acolo infectați cu coronavirus iar asta este consecința  modului în care Prefectura Giurgiu, prin doamna prefect Aneta Matei, a înțeles să gestioneze această criză medicală. Este rezultatul modului dezastruos în care a condus această campanie împotriva noului coronavirus.

Nu mă miră că sunt șefi de deconcentrate infectați cu acest virus pentru că ei sunt chemați zilnic la Prefectură. Doamna prefect, în loc să încerce să limiteze răspândirea virusului hărțuiește primarii și candidații PSD la alegerile viitoare. În loc să se ocupe cu ceea ce trebuie să facă un prefect într-o astfel de situație, doamna face politică. Am înțeles că duminică chiar făcea un sondaj de opinie în comuna Florești Stoenești.

Mă aștept să avem mult mai mulți șefi de direcții deconcentrate infectați.

Marian Mina a mai spus că, din nefericire pentru doamna prefect, lucrează amândoi în aceeași clădire și astfel știe cine intră și cine iese.

”La acea întâlnire la care doamna prefect spune că s-au purtat măști , au fost mai mulți directori de deconcentrate și vă asigur că nu s-a purtat nicio mască fiindcă știu, din întâlnirile anterioare la care am participat și eu”, a declarat președintele CJ Giurgiu.

 

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica