Politica

Val de accidente în această dimineață pe șoselele din județul Giurgiu

Primul accident s-a produs pe DJ 401 A, între localitațile Mihai Vodă și Tântava și a fost implicat un singur autoturism.

Pompierii au ajuns la fața locului, în cel mai scurt timp, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD.

Aceștia au găsit autoturismul răsturnat în afara părții carosabile, în pădurea de pe marginea drumului. Conducătorul auto și pasagerul care îl însoțea s-au autoevacuat și nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Pompierii au asigurat măsurile PSI, iar cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

Cel de al doilea s-a produs pe DN 5 B, între localitațile Vlașin și Schitu. A fost implicat un singur autoturism, în care se afla doar conducătorul auto.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare și o ambulanță SAJ.

Aceștia au găsit autoturismul răsturnat în afara părții carosabile. Conducătorul auto, în vârstă de 45 de ani, s-a autoevacuat și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Acesta a fost preluat de ambulanță și transportat la spital.

 

Un al treilea eveniment rutier s-a produs, în această dimineață, pe DJ 503, în localitatea Bălanu. O femeie, în vârstă de 34 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportată de paramedici la spital.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD.

 

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica