Politica

Zilele Guvernului Orban, numărate: PSD va depune moțiune de cenzură la începutul lunii august!

PSD a anunțat, prin purtătorul său de cuvânt că moțiunea de cenzură la adresa Guvernului Orban va fi depusă, cel mai târziu la mijlocul lunii august.

”Sperăm să avem cât de curând un alt Guvern pentru că, din păcate, toate semnalele pe care le-am tras şi toate problemele pe care şi media şi noi le-am adus la cunoştinţa publică nu au făcut din acest Guvern un guvern mai performant, deci singura soluţie este ca acest Guvern să plece acasă”.

Noi am sperat să nu fim obligaţi să depunem moţiune de cenzură în stare de alertă, dar această prelungire constantă fără votul Parlamentului a stării de alertă poate să aibă această justificare din păcate pentru Guvern, aceea de a se ţine de poziţiile pe care le au”, a adăugat reprezentantul socială-democraţilor.

Conform aceleiași surse, cea mai bună formulă ar fi un guvern de uniune naţională care să asigure aceste două runde de alegeri, dar că este posibil şi un guvern politic, pentru care, însă, este nevoie de negocieri, întrucât PSD nu are majoritate în Parlament.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica