Politica

Mirela Delea despre cei care amenință că părăsesc PSD: ”Duc la bun sfârșit un plan pe care îl urzeau de multă vreme!”

Într-o postare pe pagina sa de socializare, Mirela Delea, purtător de cuvânt al PSD Giurgiu, dă o adevărată lecție de moralitate celor care declară că vor părăsi echipa PSD, nemulțumiți de ultimele mișcări petrecute în partid:

”Mărturisesc, sincer, că nu mă surprind știrile conform cărora anumiți membri ai Partidului Social Democrat Giurgiu părăsesc acum echipa. De fapt, ei nu fac decât să ducă la bun sfârșit un plan pe care îl urzeau de multă vreme!
Sub masca victimizării absolute se ascund, de fapt, acțiuni vădit malițioase și neputincioase care s-au derulat pe parcursul mai multor ani și care au țintit slăbirea organizației municipale a PSD Giurgiu, organizație cu un număr mare de oameni echilibrați si experimentați care nu se vor lăsa nici influențați, nici intimidați de cei ce debarcă acum!
În locul lor vor veni oameni serioși care vor dovedi că echipa municipală a PSD Giurgiu vine cu un plan sustenabil de dezvoltare administrativă și socială!
Echipa aceasta va fi cea care va avea posibilitatea de a arăta giurgiuvenilor că se poate transforma imaginea si percepția asupra municipiului nostru!
Municipiul Giurgiu are nevoie de un primar interesat de comunitatea pe care o reprezintă, un primar care să colaboreze cu toate instituțiile și să sprijine investițiile în municipiu pentru a se crea noi locuri de muncă!
Am citit acum câteva minute declarațiile unui coleg, cadru didactic, cu funcție de conducere în învățământ până anul trecut, declarații cu privire la echipa PSD Giurgiu.
Poate unii sunt surprinși, însă noi, cei care îl cunoaștem cu adevărat, nu suntem!
Politica nu poate fi înțeleasă sau practicată de oricine! Nu poți folosi politica pentru a-ți atinge propriile interese, fiindcă cetățenii te simt și te vor taxa prin votul lor dacă te ocupi de tine și nu faci să primeze interesele comunității!
Declarații de genul …de aproape 22 de ani sunt in PSD… etc. etc, sunt puerile și denotă limite evidente… poți să ai și 50 de ani de când ești membru de partid, dacă nu ai caracter și ești orbit de ambițiile proprii, nu valorezi nimic pentru acea echipă și te vei autoelimina!
Așa că, ”dragi prieteni”, închei prin a vă spune că ”un prieten de interes este mai prejos decât un dușman”…Deci, drum bun, căci n-am pierdut nimic!!”, a scris Mirela Delea.

What's your reaction?

Excited
1
Happy
2
In Love
2
Not Sure
1
Silly
1

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica