Politica

Acuzat că e…incompetent, Florian Velicu se dovedește a fi și ipocrit! Ce salariu fabulos încasează de la APDF

 

Conflictul dintre salariații APDF, reprezentați de sindicatul ”Unirea” și Florian Velicu, directorul numit de PNL la conducerea companiei, este departe de a se sfârși.

Acuzat de incompetență, lipsă de experiență și management defectuos,  Velicu a reacționat violent, acuzându-și acuzatorii că se tem pentru salariile lor prea mari, din cauza cărora nu mai rămân bani și de investiții.

Deci, Velicu Florian și-a pus în plan să restructureze APDF Giurgiu desființând funcții de conducere inutile dar bine plătite, zice el, asta în condițiile în care peste 75% din veniturile APDF intră în cheltuieli cu salarizarea iar până și sediul APDF stă să se dărâme:

”Apropo, cheltuiala cu personalul este de peste 75%din veniturile totale și asta in contextul in care Legea ne obliga să investim minim 50%din venituri în modernizarea și intretinerea bunurilor concesionate, iar in ultimii ani datorită incompetenței manageriale s-au platit aiurea aproape cinci sute de mii lei impozite pe profit, dividendele aferente si penalitatile de întârziere aferente!
Cine este de bună credință este imposibil să nu înțeleagă disperarea și motivele acestor acuze grave și total nefondate! ”
a scris Velicu Florian.

Numai că, individul omite să vorbească despre propriul salariu pe care îl dezvăluie astăzi, într-o postare pe facebook, Dan Ofițeru, director general adj. la APDF:

ofișeru

Cât, măăăă! 5000 de euro? Păi, cât la sută din ăia 75% de salarii reprezintă salariul directorului contestat pentru lipsă de pregătire, asta nu ne mai spunea domnul Velicu. Păi, mon cher, cine n-ar vrea să fie director pe atâta bănet în orașul ăsta de șomeri?

Asta e culmea ipocriziei…să urli că sunt salarii prea mari la APDF când tu încasezi 5000 de euro pe lună!

M.B

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica