EditorialPolitica

Campanie onestă…dar nu din partea tuturor! Vezi ce candidat își jignește adversarii, și cum!

Nu a început încă lupta efectivă pentru un loc în Parlamentul României, că au și început atacurile sub-urbane.

Deși, în conferința de presă a social-democraților Răzvan Cuc, candidat al PSD Giurgiu pentru un loc de deputat, făcuse apel la o campanie curată, fără atacuri și fără jigniri, peneliștii (sau, mai corect spus, pedeliștii reșapați în peneliști) nu au auzit (sau se prefac că nu au auzit) acest apel.

„Fac apel la o campanie onestă, bazată pe proiecte, nu pe minciuni sau acuzații nefondate. Tupeul – în urmă cu puțin timp – devenise o armă în politică, dar oamenii s-au convins că nu aceasta este calea ce trebuie urmată în politică!”, spunea, la acea vreme, Răzvan Cuc.

Proiecte???Onestitate? Sunt cuvinte care, se pare, lipsesc cu desăvârșire din vocabularul liberalilor.

Nu mai târziu decât la o zi distanță după apelul făcut de Răzvan Cuc, liberalii, în conferință de presă, prin vocea liderului lor, Gigi Ștefan, au demonstrat că și în campania electorală din această toamnă ne așteaptă tot o serie de acuzații și jigniri de toate felurile.

În „colimatorul” lui Ștefan au fost luați cei doi candidați PSD la Camera Deputaților (Răzvan Cuc și Andrei Alexandru), despre care penelistul a afirmat că ar fi „doi îmbuibați din banul public, unul cu gușă de pelican și altul cu ceafă de hipopotam”.

Când te temi de adversari, cel mai bun mod de a-i intimida este – și peneliștii au demonstrat-o, nu o dată – atacul sub-urban, cu jigniri pe care nici la spărgătorii de semințe nu le întâlnești. Cel mai probabil, pentru ei, „destoinicii” politicieni de sub umbra săgeții, proiectele sunt chestiuni inexistente, iar onestitatea, o calitate pe care trebuie să o mai caute…

O.C.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Editorial