Social

Concurs de pescuit sportiv organizat pentru copii și tineri aflați în plasament în case de tip familial

Un concurs de pescuit sportiv la care au participat aproximativ 40 de copii și
tineri aflați în plasament în șase case de tip familial, structuri rezidențiale din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu, s-a desfășurat sâmbătă, 4 iunie 2022, în localitatea Izvoarele, județul Giurgiu.
Evenimentul a fost organizat de Asociația Pescar Sportiv din București și SC
Piscicola Sport SRL, care administrează bazinul piscicol Izvoarele, copiii și tinerii participanți, având vârste cuprinse între 12 și 22 de ani, sunt beneficiari de măsură de protecție specială în casele de tip familial Sfântul Ioan, Soarele, Daniela, Constantin, Teodora și Casa Albastră.
Transportul și toate cheltuielile legate de acest eveniment au fost asigurate de organizatori, cu sprijinul mai multor sponsori.
Competitorii s-au întrecut în a prinde cât mai mult pește, toți au primit diplome de participare iar cei clasați pe primele locuri au primit premii constând în undițe pentru pescuit.
A fost o zi frumoasă pentru toți participanții, în care distracția și voia bună și-au spus cuvântul.
Micul dejun și prânzul, mese copioase servite la iarbă verde, micile daruri
care le-au fost oferite, competiția și bucuria de a participa la o activități sportive în aer liber au făcut ca ziua să fie relaxantă și pe placul partipanților.
Conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu adresează mulțumiri organizatorilor și sponsorilor pentru inițiativă și organizarea acestei acțiuni, care a adus bucurii copiilor și tinerilor participa
(comunicat DGASPC Giurgiu)

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Social