Politica

Directoarea DSP Giurgiu, Magdalena Mărcuț: ”Suntem un județ norocos, fără îmbolnăviri cu Covid-19!”

Ultima informare a Prefecturii Giurgiu, cea de ieri, 20 martie 2020, consemna că, pe teritoriul județului Giurgiu, nu este consemnată nicio persoană infectată cu Covid-19.

De asemenea, un comunicat al Direcției de Sănătate Publică spunea același lucru, infirmând unele zvonuri că am avea deja două persoane infectate.

Untitled

Referitor la numărul de testări efectuate până acum, tot conform datelor oficiale, acestea sunt în număr de 69 până la data de 17.03.2020.

Directorul DSP Giurgiu, Magdalena Mărcuț, declara pentru o publicație locală că există la această oră 500 de teste, deci populația nu trebuie să intre în panică, mai ales că până la această dată, pe teritoriul județului nostru nu s-a confirmat niciun caz de infectare deci, spunea domnia sa, ”suntem un județ norocos!”

tester

Evident că ne bucurăm să fim ”norocoși”, dar la fel de bine știm că Dumnezeu îți dă, dar nu-ți pune și-n traistă!

Dacă ar fi să punem într-o ecuație datele valabile pentru județul Giurgiu, ar arăta așa: dacă la 245.495 de locuitori cât are județul au fost testați 69, asta înseamnă vreo 0,028%!

Păi, când testezi 0,028%  din populație și nu-ți iese niciun contaminat, nu are dreptate doamna directoare când spune că suntem norocoși? Are!

M.B

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica