Politica

Disperat că pierde, secretarul de stat de la Mediu, Dumitru Beianu, face trafic de influență la Ministerul Dezvoltării în favoarea candidatului Dumitru Beianu

 

Dacă v-ați întrebat ce caută Dumitru Beianu, un inginer de foraje petrol care n-a profesat niciodată, în funcția de secretar de stat la Ministerul Mediului, v-ați întrebat bine: omul n-are nimic în comun cu ecologia, dar nici nu e nevoie pentru că Garda de Mediu poate fi oricând  bau-baul de convins primarii că le-ar fi mai bine dacă trec la PNL și-l susțin pe dumnealui la șefia Consiliului Județean.

De asemenea, mai poate fi și un mijloc de a face trafic de influență în favoarea candidaților PNL la primăriile din județ sau, și mai jegos, în favoarea sa proprie.

Un exemplu este relatat chiar astăzi, pe pagina de facebook a PNL Giurgiu unde fără frică sau rușine, se laudă cu traficul de influență pe care îl face în favoarea unui candidat al PNL din comuna Ulmi:

”Enache Cristian (N.R  candidatPNL la primăria Ulmi) în întâlnire cu secretarul de stat al Ministerului Dezvoltării pentru rețea de gaze naturale în comuna Ulmi

Cu sprijinul domnului Dumitru Beianu, candidatul alianței electorale PNL USR PLUS la primăria comunei Ulmi, Enache Cristian, a avut o întâlnire cu domnul Gheorghe Pasat, secretar de stat al Ministerului Dezvoltării, în vederea identificării soluțiilor de finanțare din fonduri europene a unui proiect prin care să se realizeze racordarea comunei Ulmi la rețeaua națională de gaze naturale”.

 

Dezgustător! Deci, candidatul Beianu, în plină campanie electorală, profită de funcția sa de secretar de stat ca să facă trafic de influență pe lângă colegii săi din Guvern ca să sprijine un candidat liberal în detrimentul celorlalți candidați care, ce să facă, n-au pile în minister.

Dar, ce e mai grețos, este că ”acest” Beianu, așa cum îi zicea nea Luci Iliescu (sic!) face trafic de influență în propria lui favoare  doar ca să câștige câteva voturi în plus în competiția cu Mina la Consiliul Județean fiindcă știe că alte șanse nu are.

Dacă vreți să vă ”acuzăm” de bună credință, domnule Beianu, și grijă față de locuitorii comunei Ulmi, duceți-vă la domnul de la dezvoltare cu primarul în exercițiu al comunei, cel care poate face într-adevăr acest proiect, nu cu un cetățean oarecare, ce în afara faptului că e liberal, n-are nicio calitate! Cel puțin nu acum!

Domnule, Beianu, știm toți sunteți disperat, dar ”disperați” în limite legale sau, măcar morale!

B.M

 

 

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica