Politica

Doamna Horga lovește din nou! Victimă, șeful ei de partid, Dan Motreanu!

Cine a urmărit aparițiile… verbale sau scrise ale doamnei Gabriela Horga, proaspăt îndrăgostita de Giurgiu pentru un mandat de deputat din partea PNL, a avut satisfacția unui umor involuntar de-a dreptul delicios.

După ce a confundat Consiliul Județean cu Primăria în problema salariilor de la DGASPC, doamna Horga îl lovește drept în moalele capului pe nimeni altul decât pe șeful ei de partid, Dan Motreanu.

Prezentă la o televiziune online, și întrebată de ce a venit să candideze la Giurgiu nu a candidat acolo, la ea, la Dâmbovița,  doamna spune:

”Știți, este puțin mai ciudat când un candidat care are deja un mandat nu candidează unde a candidat prima dată…atunci poate fi un semn de întrebare..oare nu ți-ai făcut treaba în județul respectiv, dacă vorbim de un județ. Eu nu vin din postura unui deputat care a candidat, de exemplu la Dâmbovița, că eu sunt din Târgoviște, și nu mai candida a doua oară acolo, da, era o întrebare legitimă…de ce nu te mai primesc oamenii aceia la Dâmbovița să candidezi a doua oară?”

Doamnăăăă, cum să spui așa ceva? Dumneata știi prin câte colegii s-a plimbat șeful dumneavoastră de partid, Dan Motreanu? Îți spun eu, că a fost un adevărat turist politic, un Agamiță Dandanache veșnic în căutare de coledzi unde, după ce e ales și nu face nimic, își ia bocceluța și pleacă să candideze în altă parte.

Traseul politic al domnului Motreanu ar putea fi traseul unei autostrăzi care străbate țara de la nord la sud, de exemplu: născut la Orăștie, consilier județen la Alba, deputat de București, deputat de Călărași, europarlamentar de la Giurgiu…și nu se știe pe unde-l va mai duce interesul că e încă tânăr și țara e mare.

Așadar, credeți că domnul Dan Motreanu nu și-a făcut treaba la București unde a fost deputat? Poate! Dar nici la Călărași n-a făcut nimic? După cum spuneți dumneavoastă cam da, fiindcă de-aia a trebuit să-și ia bocceluța și să plece în altă parte dar, doamnă, noi spunem asta de mult și e bine că ne confirmați și dumneavoastră de acolo, din interiorul partidului.

Și, apropo, ne spuneți și de ce în 2016 încercarea dumneavoastră de a candida la Constanța a fost un eșec, liberalii de acolo dându-vă un mare flit cu vot împotrivă? Asta fiindcă tot vorbim de turiștii politici și dumneavoastră, născută în Dâmbovița, ați vrut să candidați la Constanța și ați ajuns la Giurgiu.

P.S …și ultima guvernare a PSD nu a avut patru ani!

M.B

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
1

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica