Politica

Doi deputați PNL, infectați cu coronavirus! Marian Mina cere autorităților sanitare să ia măsurile de izolare a contacților acestora!

Informația conform căreia deputați PNL Andrei Alexandru și Toma Petcu sunt infectați cu noul coronavirus  a fost făcută public astăzi de președintele PSD Giurgiu, Marian Mina, în cadrul conferinței de presă:

„Le urez sănătate celor doi deputaţi PNL Toma Petcu şi Alexandru Andrei, infectaţi cu COVID-19! Totodată, le cer instituţiilor cu atribuţii să facă anchetele epidemiologice şi să-i izoleze pe toţi cei care au intrat în contact cu cei doi! Mai ales că, alaltăieri, a avut loc o şedinţă la care, alături de deputaţi au participat foarte mulţi primari, dar şi Dan Motreanu şi Dumitru Beianu. Consider că legea trebuie să fie pentru toţi!”, a declarat Marian Mina.

Cu aproximativ două luni în urmă, Marian Mina a fost izolat in carantină pentru că ar fi fost contact direct al șefului ISU, depistat pozitiv la infectarea cu coronavirus.

Deși a prezentat două teste care arătau că este negativ, măsura carantinării a fost păstrată ceea ce l-a determinat pe fostul președinte al Consiliului Județean să ceară în instanță ridicarea măsurii restrictive, lucru pe care instanța l-a aprobat.

M.B

 

What's your reaction?

Excited
0
Happy
1
In Love
0
Not Sure
0
Silly
1

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica