Politica

Dumitru Beianu și ….extorsiunea unui degajament în natura mediului înconjurător

 

Ieri, Dumitru Beianu și-a făcut cerere de învoire de la șeful său, Costel de la Mediu, ministerul Mediului, măh, și  a venit la Giurgiu într-o conferință de presă la PNL să ne explice cum e cu problema salariilor angajaților de la DGASPC Giurgiu, fiindcă el, în calitate de fost președinte de Consiliul Județean, știe.

Și începe:

” Există evident o simbioză aici, o legătură indisolubilă, nu pot nici angajaţii să ofere acea căldură, acea legătură interumană dacă la rândul lor nu au un grad de satisfacţie care trebuie generat în primul rând aşa cum este şi normal de starea de satisfacţie, de salariile obţinute şi de toţi factorii din societate care pot contribui la o asemenea stare de satisfacţie suficientă”.

Ei, nu mă-nnebuni!  Ce ți-e și cu simbioza asta, domne! Cum oferă ea o legătură indisolubilă cu starea de satisfacție, e ceva de speriat domnule! Da’ simbioza asta ține și de foame? Că oamenii ăia asta reclamă, că n-au bani nici de mâncare.

Dar stați, că nu e tot:

”Salariile sunt tema asupra căreia încet, încet (N.R. Ah, ce bine, ne speriaserăm c-o să ne luați repede!) să ne apropiem şi asupra căreia o să facem consideraţii, pentru că au apărut întradevăr destul de multe afirmaţii şi înţeleg că nu numai afirmaţii care vor influenţa tot ceea ce se întâmplă în Direcţia Generală de Asistenţă Socială din Giurgiu în perioada următoare”.

Ntz, ntz, ntz, lovește adânc, deștept om! Adică, ați înțeles, da? Un fel de demitizarea exhaustivă și relațional caducă! Adică mai pe înțelesul oricui, o incongruență fenomenologică și introspectiv participativă în fenomenul social!

Băi, deștept om, nea Tică!…de-aia l-au luat ăștia la Mediu, ca să-i scoată din… materia rezultată din digestie și evacuată pe cale naturală din corpul animalelor prin defecație.

Dar, tot n-am înțeles, oamenii aceia când își iau banii?

P.S avem și noi o nedumerire: simțiți o ”satisfacție suficientă” în legătură cu salariul dumneavoastrăde la Ministerul Mediului?

M.B

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica