Politica

Incredibil! PNL REIA JAFUL PEDELIST DE LA ANRP! AICI sunt banii noștri, împrumutați de Cîțu, prin care ne-au îndatorat pe trei generații!

 

Într-o postare pe pagina sa de socializare, liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, face dezvăluiri uluitoare despre plățile pe care statul le face, prin ANRP clientelei de partid:

”PNL REIA JAFUL PEDELIST DE LA ANRP! AICI sunt banii voștri, împrumutați de Cîțu, prin care v-au îndatorat pe trei generații! Așa fură PNL cu legea în mână!

Peste 415 milioane de lei!!! Plăți făcute în AVANS de Guvernul PNL pentru despăgubirea prietenilor de casă!

În vreme ce o țară întreagă suferea în pandemie – închisă în casă, în vreme ce medicii luptau cu virusul fără echipamente de protecție și medicamente, în vreme ce bolnavii cronici sunt lăsați să moară la ușa spitalelor, în vreme ce pentru copii și pensionari NU sunt bani, în vreme ce avem 1 milion de șomeri, în vreme ce firmele românești se închid pe capete…IATĂ ce face Guvernul PNL!

ÎMPRUMUTĂ SUTE DE MILIOANE DE LEI CA SĂ DEA PE DESPĂGUBIRI PLĂTITE DE AVANS
-23.031.701, 86 lei plătiți pe 24 martie deși avea termen de plată 3 august
-14.890.367, 71 lei plătiți pe 24 martie deși avea termen de plată 17 august
-124.209.785, 38 lei plătiți pe 14 aprilie deși avea termen de plată 2 septembrie
-89.800.900, 50 lei plătiți pe 14 aprilie deși avea termen de plată 9 septembrie
-96.566.857, 64 lei plătiți pe 14 MAI deși avea termen de plată 23 septembrie
-67.225.685, 03 lei plătiți pe 14 MAI deși avea termen de plată 30 septembrie

Și mai revoltător, fix pe 14 mai când au dat peste 150 de milioane și și-au îndestulat ultimii clienți, guvernul PNL a dat Ordonanță prin care amână până anul viitor noul mod de calcul al despăgubirilor.

De ce au făcut PLĂȚI ÎN AVANS, prejudiciind cu bună știință statul român; în condițiile în care – în aceeași zi! – au dat OUG prin care statul ar fi fost net avantajat?!!

CINE sunt cei care au beneficiat de plăți în avans?!!

PNL trebuie să iasă public și să explice de ce au făcut plățile în avans în plină pandemie și cine sunt fericiții beneficiari! Până când vor face acest lucru, astăzi, în plen, am retrimis la comisie ordonanța Guvernului. Nu îi vom lăsa pe acești netrebnici să fure cu legea în mână! Ajunge! Ați furat suficient !, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de socializare.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica