Politica

Vine Monica Anisie la Giurgiu?

 

În paralel cu achizițiile dubioase de materiale medicale și care au băgat milioane și milioane de euro în buzunarele peneliste, cu ridicarea nepotismului și cumetriilor la rang de politică de stat, PNL nu negliijează nici activitatea de partid. Acum de fac și desfac listele următoarelor alegeri locale și parlamentare, bătaia pe locuri fiind cruntă.

Sursele noastre din PNL Giurgiu, v-am spus că avem corespondenți acreditați acolo, ne-au transmis că filiala Giurgiu a PNL va fi iarăși un cuib pentru păsări migratoare aflate în căutarea unui colegiu parlamentar, așa cum este de câțiva ani, iar una din ”rândunelele” ce va candida pe liste la Giurgiu ar fi chiar actualul ministru al Învățământului, Monica Anisie. Se pare că doamna râvnește după un loc eligibil la Parlament iar asta e mai greu de obținut în București, că e aglomerație mare.

Ce treabă are doamna ministru cu giurgiuvenii? Absolut nimic în afara unor prietenii se pare pe filiera Florești-Stoenești (de unde provine prietena doamnei ministru, Virginia Rențea, în prezent consilier al doamnei ministru) – și Palanca, locul de baștină al doamnei Prefect, Aneta Matei.

Cum știm că la ”butoanele” domnei prefect se află deputatul  Toma Petcu, putem, zic eu, să tragem concluzia că acesta nu face decât să-și consolideze poziția în partid, continuând să-și plaseze cât mai mulți oamenii în funcții cheie. Ori asta nu se poate întâmpla decât în detrimentul altor liberali din filiala județeană care, după ce s-au luptat din toate puterile în alegeri cu  ALDE, se văd acum cu dumicatul luat de la gură de oamenii lui Toma Petcu, personaj care a contribuit și el la anihilarea PNL-ului în Giurgiu.

Frumos, nu? Ăștia sunt mai ceva decât Bahmu și Prigoană!

Dar stați, că asta nu e tot! Să vedeți scandalul iscat în filială tot de Toma Petcu pe motiv de Dan Păsat…dar, asta data viitoare!

M.B

 

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica