DistractivSocialTimp liber

Ofertă bogată pentru programul extrașcolar al copiilor giurgiuveni

Începând cu data de 1 octombrie, Palatul Copiilor Giurgiu își va deschide larg porțile pentru copiii și elevii giurgiuveni.

Înscrierile la cercurile palatului se pot face deja, de către părinți, la secretariatul instituției. Înscrierea constă în completarea unei cereri tip, disponibilă la secretariatul instituției. În cerere trebuie completat, pe lângă datele personale (nume-prenume, adresă, școala de proveniență, telefon, cercul ), și CNP-ul elevului. La cerere, trebuie atașată și o adeverință medical eliberată de medicul de familie.

Pentru anul școlar 2016 – 2017, oferta include cercuri de matematică aplicată în tehnica de calcul, chimie experimental, jurnalism – fotocineclub, ecologie, teatru și teatru de păpuși, creație literară, gimnastică aerobică – dans modern, studii europene (un cerc relativ nou, în cadrul căruia copiii vor învăța noțiuni de bază despre Uniunea Europeană, dar și limba engleză), pictură și desen, muzică vocal-instrumentală, tenis de masă și handbal.

De asemenea, la Palatul Copiilor funcționează o filială în Bolintin Vale, unde copiii pot aplica pentru cercurile de fotbal, handbal sau atelierul fanteziei.

Părinții pot adera, dacă doresc, să sprijine activitățile Palatului Copiilor, la Asociația de părinți „ VLĂSTARE GIURGIUVENE”, completând o cerere tip de adeziune, cotizația pentru membrii asociației fiind de doar 20 lei / an. 

La cele 16 cercuri de la Palatul Copiilor sunt înscriși, până în prezent, circa 1.400 de copii cu vârste cuprinse între 5 și 18 ani, dar numărul acestora poate crește, deoarece înscrieri se mai fac la secretariatul instituției.

O.C.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Distractiv